Tijdlijn Become-IT

Oprichting: Become-IT is begonnen op zaterdag 1 juli 2000, de aankondiging van het eerste uur.

Juli 2000: Het 1e logo van Become-IT met de slogan "This will become it":

Augustus 2002: Ontwikkeling nieuw logo:

Onderstaande optie voor het nieuwe logo is gebaseerd qua kleuren op het oude BIT logo, het is het uiteindelijk niet geworden.

De uiteindelijke keuze is gevallen op een nieuwe stijl in blauw-paars met kenmerkende stip, lettertype en boog:

 

 

Juli 2003: Inschrijving Benelux Merkenbureau.

December 2003: Release Net-Book versie 1

 

November 2004: Become-IT verhuist van thuislocatie naar kantoorpand. 

Mei 2005: Eerste personeelslid komt werken bij Become-IT.

Juli 2005: 5 Jarig jubileum wordt gevierd met de 5 jaar mok als relatiegeschenk.

Januari 2007: Het thema voor 2007 was Vertrouwen.

November 2007: Become-IT wordt erkend leerbedrijf voor stagiairs.

Januari 2008: In 2008 kiezen we voor het thema Zekerheid.

Juli 2008: Verhuizing naar groter kantoorpand.

Januari 2009: Het thema voor 2009 was databases, uw structuur.

November 2009: Release Net-Book versie 5

Januari 2010: Het thema voor 2010 is continuiteit

 

Mei 2010: Bekendmaking Suite MKB voor databases en persoonlijke noot van de directie.

Juli 2010: Become-IT 10 jaar met nieuwe slogan "Weet wat u wilt":

 

Maart 2011: Factuur online met Suite MKB en Net-Book

Juli 2012: Aankoop nieuw pand

Op 29 juni 2012 heeft Become-IT een nieuw bedrijfspand gekocht op industrieterrein Veldzicht in Ermelo. Verwachte verhuisdatum is eind 2012.

Het oude pand aan de Herderlaan is verkocht waardoor Become-IT op zoekt moest naar een nieuw onderkomen. We hebben gekeken naar het huuraanbod en een aantal panden bekeken. In deze zoektocht kwamen we bij het project 'Business Parc Veldzicht' waar nieuwe bedrijfsunits en kantoren zijn gebouwd.

In dit project was nog een hoekpand te koop met het adres Middelerf 12b. Een geschikt pand voor Become-IT met de mogelijkheid om verder te groeien in de komende jaren.

Op 29 juni 2012 hebben we de sleutel in ontvangst genomen en kan begonnen worden met de inrichting van het pand. De planning is om eind 2012 te verhuizen naar de nieuwe locatie.

Het nieuwe pand zit op industrieterrein Veldzicht en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg A28, zie onderstaand kaartje.

De voordelen in bereikbaarheid, uitstraling en mogelijkheden van een eigen pand zorgen ervoor dat Become-IT een stevige basis heeft voor de toekomst en kan werken aan de ontwikkeling van het team en de producten.

 

December 2013: Duurzame energie met 40 zonnepanelen

Energiezuinig en milieuvriendelijk dat zijn twee belangrijke redenen waarom Become-IT zonnepanelen heeft laten installeren. In een eerder nieuwsbericht kunt u lezen dat Become-IT een nieuw pand heeft. Inmiddels is het bedrijfslogo aangebracht waardoor Become-IT nog herkenbaarder is geworden. 

Met deze zonnepanelen zijn wij zelfvoorzienend, een mooi voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Zonnepanelen zijn een duurzame energiebron. Na de productie is er geen fossiele brandstof meer nodig om de zonnepanelen te laten werken. De elektriciteit die wordt opgewekt met zonnepanelen is groene energie. Become-IT blijft zich ontwikkelen voor u als klant en voor haar omgeving.

         

 

Februari 2014: Release Net-Book 6.0 en Suite-MKB 2.0. Visie op integratie kantoor en online applicaties met focus op Touch & Mobile.

 

Bekijk onze vernieuwde procestekening waarin de structuur van alle processen en modules die wij aanbieden staat samengevat.

Procestekening 2014:

Procestekening 2010:

Sinds de vorige tekening uit 2010 zijn er diverse nieuwe modules bijgekomen en is de koppeling met Net-Book en het online dossier gemaakt.

Brief januari 2015 aan klanten

In 2015 wil Become-IT groeien en haar zichtbaarheid vergroten in de markten waar we ons op richten. Om dit te realiseren hebben we onze visie en focus voor 2015 vastgesteld.

Visie
We staan bekend als een persoonlijk bedrijf, een hecht team waarin de klant een vast aanspreekpunt heeft. Deze werkwijze willen we absoluut behouden en versterken. 
De oplossingen die we ontwikkelen zijn flexibel. We bieden standaard modules voor vaste prijzen maar kunnen dit volledig naar wens inrichten, uitbreiden en zelfs aanpassen. Continu verbeteren we de software en passen we nieuwe technieken toe.
We zijn al 15 jaar een stabiele partner voor klanten waarin continuïteit centraal staat. Een investering in onze software is een lange termijn relatie voor beide partijen.
 
Focus
 
Proactief werken
Onze software is herkenbaar en eenvoudig … ‘als je er een tijdje mee gewerkt hebt én als het goed is ingericht’. Daarin gaan we proactief zijn. Dat kan op meerdere manieren: de belangrijkste is bij elke vorm van klantcontact luisteren, meedenken en initiatief tonen. Maar ook het bedenken van oplossingen en het aanbieden van consultancy en training.

Overgang naar webbased (cloud)
Net-Book is al vanaf 2003 een webapplicatie. De Suite MKB is een softwarepakket. Een wens van ons en van klanten is de functionaliteit van Suite MKB ook via een browser (webbased) te kunnen gebruiken. Deze verandering naar webbased is te vergelijken met de overgang van DOS naar Windows rond 2000. Een enorme klus die in stappen moet worden uitgedacht en ontwikkeld. In 2015 gaan we hiermee starten.

Mobiele sites i.p.v. apps
Met het MKB als doelgroep richten wij ons ook op de mobiele versie van de webapplicatie. Dus niet een app, maar een site die is aangepast aan het formaat van een mobiel en werkt op elk mobiel.

Webdesign netwerk opbouwen
Wij gaan meer samenwerkingsverbanden opzetten met webdesigners, SEO tekstschrijvers, fotografen en reclame bureaus in de regio. Met dit netwerk kunnen we bestaande sites moderniseren en nieuwe sites ontwikkelen. Onze kracht zit in de aansturing van het project, de technische realisatie, maatwerk applicaties en integratie met kantoorsoftware.

 

1 april grap 2015

Op 1 april 2015 stuurden we onze klanten een mail over een nieuwe samenwerking met een bedrijf uit India. We gingen programmeer werkzaamheden outsourcen en om die reden voortaan alles in het Engels communiceren...!

Tsja, dat was even schrikken... alles in het Engels! Veel klanten konden de grap waarderen. Gelukkig was dit een 1 april grap. Dit gaan we dus niet doen, wij blijven uw persoonlijk aanspreekpunt gewoon in het Nederlands.

Met een vrolijke groet van team Become-IT!